Strandhem en plats för förändring och växt!

Adrian AnderssonHär kommer några goa ord från Adrian Andersson om Strandhems bibel – och lärjungaskola. Istället för att börja plugga direkt efter gymnasiet bestämde han sig, bara några dagar innan skolstart, att gå ett år på Strandhem. Här berättar han om hur detta fick förändra hans liv.

Vad har året betytt för dig?
Jag har kommit tillbaka till min tro och nu kan jag kalla mig kristen. Jag visste inte vad det innebar att kalla sig kristen innan. Nu har jag förstått och vågar gå ut i verkliga livet och dela min tro.

Vad kan du säga om lärjungaskolan på Strandhem?
Jag har fått en stark grund i mitt förhållande till Gud. Det är en bra utbildning om man vill få en djup och personlig relation med Gud.

Hur vill du beskriva miljön på Strandhem?
10/10! Här kan man va öppen och vara sig själv. Man måste inte hålla uppe en fasad, det fungerar ändå inte när man lever så tätt inpå varandra. Här är en fin och öppen gemenskap!

Vad var det bästa med missionsresan till Kenya?
Glädjen som pojkarna i gatubarnsprojektet visade oss när vi kom dit! Det levde jag på under hela resan. Tänk att det betydde så mycket att vi kom och bara var tillsammans med dem. Jag har fått minnen som jag har med mig resten av livet. Resan gav mig nya perspektiv i min tro.

Close Comments

Kommentera