Jag älskar den öppna och ärliga atmosfären!

Jag heter Kristin Ottosson och är 19 år. Jag tog studenten -08 efter tre år på Bild-Estetiska programmet. Jag ar mestadels uppvuxen i Örebro där jag är medlem i en EFK kyrka.

Efter gymnasiet ville jag gå bibelkskola och var samtidigt sugen på att resa utomlands. Jag försökte kombinera de båda vilket var anlednignen till att jag fastnade för Fackelbärarnas Bibelskola. Ju mer jag läste om skolan (som jag hittade via hemsidan http://www.holsby.se ) desto mer började jag inse att det var något for mig. Det som tilltalade mig mest var att eleverna kommer från hela världen (8 länder i år), att undervisningen är på engelska och internatboendet.

Jag har lärt mig mer av bibelns innehåll och helhet. Men det mest betydelsfulla är att jag lär mig inse hur levande och viktigt Guds ord är för mig som människa i min relation till Honom. Genom lektionerna lär vi oss hur man praktiskt kan tillämpa ordet till att aktivt leva det. Ett exempel på detta skulle kunna vara vad den Helige Ande spelar för roll i min vardag och hur jag kan lära mig att bli påverkad av honom.

Det bästa med Fackelbärarnas Bibelskola är att upptäcka och uppleva hur elever och personal samarbetar, uppmuntrar och stöttar varandra i att växa i tro. Genom att bo så nära varandra utvecklar man relationer på djupare plan. Jag älskar den öppna och ärliga atmosfären. Ett år på Fackelbärarnas Bibelskola ar ett ultimat tillfälle att komma bort från distraktioner for att koncentrera sig på det Gud vill förmedla genom Hans ord.

Om du vill bygga relationer, utvecklas i forståelse av bibeln, om du vill utmanas genom att få en inblick i hur ditt liv kan förändras, då rekommenderar jag Fackelbärarnas Bibelskola i Holsby Brunn.

Close Comments

Kommentera